kolmapäev, 20. juuni 2012

Ranna noortekeskus läheb rändama

Ranna noortekeskus on Tallinna Noorsootöö Keskuse poolt korraldatud tegevusprogramm, mille eesmärgiks on pakkuda Tallinna noortele vaba aja sisustamise võimalust noorte kogunemiskohtades, kasutades seejuures erinevaid noorsootöö meetodeid.

Kuna noorte seas on suviti menukas sihtpunkt linnaruum, siis sellel suvel on Tallinna Noorsootöö Keskuse  töötajatel sooviks olla noortele veel lähemal ja tegutseda mitmes Tallinna piirkonnas. Seetõttu lisanduvad väga populaarsele Stroomi rannale tegevused ka  Lasnamäe Seli asumis Raadiku munitsipaalelamute piirkonnas ja Pirita rannas. Need kohad on valitud 2010 - 2012. aastal mobiilse noorsootöö teostamise käigus noortelt saadud info põhjal ning on ühed populaarseimad noorte kogunemiskohad.

Ranna noortekeskus on juuli kuus avatud ilusa ilma korral esmaspäevast reedeni 12.00 – 16.00 ning pakub linnakodanikele tegevusi kolmes erinevas teemagrupis. Nendeks on kunst, sport ja meedia.

Ranna noortekeskus on päev täis tegevusi, mis tavaliselt leiavad aset noortekeskuste siseruumides, see tähendab erinevad arendavad mängud, võistlused, noortegruppide esinemised, käelised tegevused, töötoad, näidistreeningud ja palju muud huvitavat.


Ranna noortekeskuse tegevustest saavad osa võtta kõik soovijad, kes endale meelepärase tegevuse leiavad, kuid eelkõige oleme oma tegevused suunanud noortele vanuses 7 – 26 eluaastat. Unustatud pole ka mudilasi. Kõik mudilased saavad soovi korral Ranna noortekeskuses tegeleda joonistamise või mõne muu eakohase tegevusega.

Hetkeseisuga on Ranna noortekeskus järgmistel kuupäevadel alljärgnevates kohtades:
2.-6. juulil toimub Ranna noortekeskus Stroomi rannas, rannamaja lähistel.
9.-13. juulil toimub Ranna noortekeskus Lasnamäel, Seli asumis Raadiku munitsipaalelamute piirkonnas, aadressil Mahtra 64.
16.-20. ja 23.- 27. juulil toimub Ranna noortekeskus Pirita rannas.